VV MELISSANT ZOEKT SPORTVERZORGER/MASSEUR

20 juli 2021 13:30

De selectie van vv Melissant is voor het aankomende seizoen 2021/2022 op zoek naar een sportverzorger/masseur.

Naast het feit dat je verbonden wordt aan een gezellige en leuke vereniging biedt vv Melissant je een passende vergoeding voor de werkzaamheden op de dinsdag- en donderdagavond en tijdens de wedstrijden op de zaterdagmiddag. (trainingsdagen zijn in overleg)

Je hebt affiniteit met sport/voetbal en beschikt over de kennis en kwaliteit om spelers verantwoord te behandelen. Deze behandeling bestaat o.a. tape en bandage aanleggen, masseren en eventueel hersteltrainingen geven. Bij voorkeur beschik je hiervoor over de juiste diploma’s maar we staan zeker ook open voor een sportverzorger/masseur in opleiding.

vv Melissant ziet je gemotiveerde reactie met belangstelling tegemoet. Bij belangstelling of aanvullende informatie, neem contact op met voorzitter Ad Kruimer via E-mail: ad.kruimer@kerryadco.com of bel naar 06-53389320.

IMG_1365a.jpg