MELISSANT 35+1 WINT BIJ EXCELSIOR MAASSLUIS 35+1

5 september 2021 14:45

Excelsior Maassluis 35+1 - Melissant 35+1 3 - 4

Melissant 35+1 heeft een zwaar bevochten overwinning behaald bij Excelsior Maassluis 35+1. Na 11 maanden van afwezigheid konden de mannen van Ad Buijs weer aan de bak. Het was weer ff wennen en gelukkig was er een brede selectie (letterlijk en figuurlijk).

Melissant begon rustig, iets te rustig, want Exc. Maassluis kwam op 1-0 door een schot hoog in de korte hoek. Melissant ging op zoek naar de gelijkmaker en Petry was dichtbij maar had het vizier niet op scherp. Erna werd Martijn diep gestuurd door Jan en de voorzet werd binnengetikt door Leo: 1-1. Nog voor de rust viel de 2-1, een lobje van Petry werd door de keeper buiten de 16 gekeerd, de vrije trap die hier uitvolgde werd door Arnold in de kruising gekruld. Kansen van Leo en Jan bleven erna onbenut.

Na de rust was de organisatie even kwijt en werd Exc. Maassluis gevaarlijk met vooral schoten uit de 2e lijn. Even later viel de 2-2 en later zelfs de 3-2 na een mislukte achterbal van Richard. Melissant kon weer op zoek naar de gelijkmaker en die kwam door een vlammend schot van Jan (zijn 1e!!!): 3-3. Hierna had Melissant de langste adem, kansen van Jan, Petry en Toon gingen verloren, maar Arnold kon rustig intikken na het omspelen van de keeper: 3-4.

Volgende week komt sc Botlek 35+1 op bezoek op het sportcomplex in Melissant.