Nieuwe LED veldverlichting veld 1 in aanbouw.

17 september 15:30  Rondom het hoofdveld van v.v. Melissant wordt nieuwe LED voetbalveldverlichting geplaatst. In de zomerstop is er tijdens een storm een armatuur met de dubbele lichtbak van z'n mast gevallen. Aangezien deze lichtmasten met 2000 Watt gasontladingslampen al tientallen jaren dienst hebben gedaan, is er besloten dat er nieuwe masten met LED verlichting noodzakelijk was. Momenteel staan de 8 nieuwe lichtmasten en worden binnenkort de LED lampen erop gemonteerd. De oude lichtmasten en lampen worden verwijderd en afgevoerd.meer »

ZATERDAG 18 SEPTEMBER: PROGRAMMA & BALSPONSOREN

17 september 10:00  Zaterdag 18 september is alweer de laatste bekerronde voor de seniorenteams en weer een competitieronde voor de jeugdteams. Voor de thuiswedstrijden van de senioren is door sponsoren een wedstrijdbal beschikbaar gesteld. meer »

GROOT ONDERHOUD TRAININGSVELD