Algemeen v.v. Melissant

v.v. Melissant Corona maatregelen

Er gelden weer nieuwe regels.  Vanaf zaterdag 15 januari 2022 gelden de volgende regels, Waar nodig zullen de maatregelen nog aangevuld worden!

Algemeen:

• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • heb je klachten? blijf thuis of ga naar huis en laat je testen, dit geldt voor iedereen;
  • pas hygiëne toe, was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • schud geen handen;
  • vermijd drukte;
  • Registratieplicht middels QR-code of handmatige inschrijving.
  • houd 1,5 meter afstand. Tijdens het sporten gelden deze regels niet waar dat de sportbeoefening in de weg staat;
  • Als je samen rijdt probeer de afstand te respecteren of gebruik een mondkapje voor reizigers van 13 jaar en ouder zoals wordt geadviseerd.

Complex/Kantine binnen:

• Publiek is helaas niet toegestaan. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • De kantine/horeca is gesloten. Voor klanten/bezoekers ouder dan 18 jaar alleen met geldig vaccinatie/test/genezing bewijs.
  • Bij het betreden van het verenigingsgebouw bestaat er de mogelijkheid dat personen ouder dan 18 jaar gevraagd wordt jouw vaccinatie/test/genezingsbewijs te tonen via de QR code. Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.
  • Als je in de kantine verblijft is het verplicht om te zitten. (behalve als je alleen binnenkomt bestellen bij de bar en de kantine weer verlaat, zogenaamde doorstroming)
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De bestuurskamer is open voor het wedstrijdsecretariaat;
  • Zoveel als mogelijk rechts lopen; houd 1,5 meter afstand: zie leeftijdscategorieën

Kantine buitenterras:

• Als je op het buitenterras verblijft het dringende verzoek om te gaan zitten. (binnen de omheining)

Kleedkamer gebruik bij wedstrijden/trainingen:

• De kleedkamers en het sanitair blijft beschikbaar voor spelers, begeleiding en dienstdoende vrijwilligers. Uiteraard met de geldende regels;
  • Moet er nog een elftal na je voetballen, graag zsm te douchen/omkleden om de kleedkamer weer beschikbaar te maken.
  • Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte alcoholische dranken te nuttigen in de kleedkamer of op het complex;
  • Gaat u als elftal uit voetballen respecteer dan ook de regels bij deze vereniging.

Buiten veld, langs de lijn / dug-out:

• houd 1,5 meter ruimte langs de lijn (supporters)
  • houd 1,5 meter ruimte in de dug-out, evt. kan je stoelen op terras pakken (wel weer terugzetten aub!)

Trainingen jeugd-seniorenteams

• De geplande trainingen kunnen gewoon doorgang vinden.

Spelers:

• 1.5 meter afstand houden van de trainers, geef geen handen.
  • Was je handen vooraf je vertrekt van huis.
  • Indien mogelijk kom in je voetbalkleding naar de training.
  • Neem (indien gewenst) je eigen bidon mee & gebruik deze alleen voor jezelf.

Trainingen:

• Er worden trainingen aangeboden voor alle leeftijden.
  • Er zijn niet meer dan twee trainers per team.
  • Één trainer tegelijkertijd in het materiaalhok.
  • Trainen alleen op het trainings- en speelveld.
  • Vriendjes/vriendinnetjes (niet leden) mogen meetrainen (graag wel even doorgeven aan desbetreffende trainer).

Let op!

• Trainen is niet verplicht, meld je af bij je trainer als je niet komt.
  • Indien je verkouden bent of er is iemand met koorts in de familie, blijf dan thuis.

We zullen de berichtgeving en adviezen van de overheidsdiensten uiteraard nauwlettend in de gaten houden en hierop besluiten hoe hier verder mee om te gaan. We houden jullie via de website en sociale media hiervan op de hoogte van de ontwikkelingen.

We gaan uit van iedere begrip en medewerking, we moeten dit samen doen! Ieders gezondheid gaat voor alles, en daarbij willen wij graag de jeugdspelers weer de mogelijkheid bieden om lekker te gaan voetballen.

Indien er vragen zijn kunt u altijd even contact op nemen met desbetreffende trainer/leider of via info@vvmelissant.nl.

We hopen dat we met zijn allen een sportief, gezellig en gezond seizoen tegemoet gaan. We zullen het samen moeten doen. Alvast dank voor uw medewerking!

Bestuur en jeugdcommissie v.v. Melissant

Corona_14jan2022.jpg