Reclamebord sponsoren? - vv Melissant

Reclamebord sponsoren?

Reclamebord sponsoren?

v.v. MELISSANT reclameborden sponsoring

 

U zorgt ervoor dat wij het balletje kunnen laten rollen en veel plezier beleven aan onze sport !

Willen jullie ook een reclamebord langs het hoofdveld sponsoren?

 

Reclameborden

Wilt u namens uw bedrijf een reclamebord sponsoren voor langs het hoofdveld van v.v. Melissant?  Neem dan contact op via sponsoring@vvmelissant.nl.

De afmeting van 1 reclamebord is standaard 300 cm bij 60 cm (kan in overleg ook kleiner of groter).  Het ontwerp (tekst/logo) mag zelf gemaakt worden of door ons laten ontwerpen met geleverde informatie welke op het bord moet komen. Het daadwerkelijke produceren van dit ontwerp laten we doen door een gespecialiseerd bedrijf zoals D-sign of Hello Reclame. Het ontwerpen en produceren mag ook direct met een gespecialeerd bedrijf. Wij als vereniging kunnen ervoor zorgen dat het blanco reclamebord aangeleverd of opgehaald wordt. 

De sponsering van het reclamebord gaat samen met:**
- Reclamebord van (1 bord = 300cm x 60cm) langs het hoofdveld;
- Foto en naamsvermelding social media kanalen (Facebook & Instagram);
- Foto en naamsvermelding de homepage van de v.v. Melissant website;
- Foto en naamsvermelding de reclameborden overzichtpagina met snelkoppeling naar website van de sponsor;

De sponsorvergoeding bedraagt € 80 per reclamebord (300x60) per seizoen en deze doorlopende sponsorovereenkomst zal, zonder schriftelijke opzegging voor aanvang van het nieuwe seizoen (d.d. 01 juli), telkens voor de duur van 1 seizoen aangegaan worden. De eenmalige productiekosten zijn voor rekening van de sponsor. vv Melissant zorgt voor de noodzakelijke onderhoud en is verantwoordelijk voor een representieve uitstraling van de reclame van de sponsor.

Wilt u meer informatie ontvangen, vraag dan vrijblijvende informatie op via sponsoring@vvmelissant.nl of 06-10115785 t.n.v. Eelco Versaevel.

 

   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!