MELISSANT 35+1 VERLIEST BIJ ROZENBURG 35+1

27 maart 2022 15:15

Rozenburg 35+1 - Melissant 35+1 3 - 0

De veteranen van Melissant zijn tegen de 5e nederlaag van het seizoen aangelopen. Rozenburg 35+1 was met 3-0 te sterk! Met 5 gewonnen, 5 verloren staat Melissant in de middenmoot van de 2e klasse. Er ging weer weinig goed, en zonder de aanwezigheid van aanvoerder en inspirerend leider Ad Buijs kon Melissant niet overtuigen.

Melissant begon twijfelend aan de wedstrijd, met veel positiewisselingen was het zoeken naar de organisatie en rust. Rozenburg had daar geen boodschap aan en kwam er gevaarlijk doorheen na het veelvuldig balverlies van Melissant. Zo ontstond ook de 1-0. Melissant kon de aanvallen met hangen wurgen tegenhouden, zo was Leon van Kalken de reddende engel door knap verdedigingswerk, nadat Eelco en keeper Richard werden uitkapt. Even later hielp Leon de aanvallers van Rozenburg wel in het zadel na een opbouwende de fout, waardoor de verdediging uit positie was: 0-2. Aan het einde van de 1e helft kroop Melissant wat uit zijn schulp en kreeg kansjes, eerst een buitenspelgoal van Petry, daarna een opgelegde kans na de kopbal van Leo, maar Petry schoot helaas naast.

In de rust wat personele wisselingen, al waren we bijna vergeten dat Toon ook op de bank zat… Het wedstrijdbeeld veranderde niet, maar Melissant bleef wel voetballen en proberen kansjes te creëren. Al liep het al snel na balverlies tegen een scherpe counter aan waar de linkerkant helemaal open lag en keeper Richard verrast werd in de korte hoek, 3-0. Daaropvolgende aanvallen werden wel goed afgeslagen door Richard en de verdediging. Rozenburg deed wat gas terug en Melissant kwam vaker in de 16m, maar tot scoren kwam het niet, een vrije trap van Eelco werd over getikt en uit een combinatie van Sebas en Petry kwam geen schot.

Helaas geen winst en zelfs de 3e helft ging stroef, omdat de muziekbox leeg was….maar gelukkig kon er nog gelachen worden met een biertje in de zon.