MELISSANT 35+1 THUIS ONDERUIT TEGEN DVV’09 35+1

3 april 2022 14:30

Melissant 35+1 - DVV’09 35+1 2 - 4

De veteranen van Melissant zijn weer tegen een nederlaag aangelopen, nu was hekkensluiter DVV’09 35+1 met 2-4 te sterk. Het was ff puzzelen met de opstelling vanwege wat afmeldingen en laatkomers.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op. DVV09 kwam er gevaarlijk uit met hun 2 rappe spelers. Hier had de verdediging en het middenveld van Melissant hun handen vol aan. Melissant was gevaarlijk uit de standaard situaties, uit corner van Patrick Stolk werd bij de 1e paal binnen geknikt door Eelco, 1-0. Hierna drong DVV09 meer aan en kwam al snel op 1-1. Melissant heeft nog steeds veel moeite met de vorm en keek na een half uur spelen zelfs tegen een 1-2 achterstand. Melissant probeerde wat terug te doen, maar de pogingen van Jan mistte precisie. DVV09 ging effectief om de geboden ruimte en zette de ruststand op 1-3 en Melissant mocht blij zijn dat de achterstand niet groter werd…

In de rust wat motiverende speeches, zodat de gemoederen weer wat daalden (had iets te doen met fanatisme). Melissant ging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar kon de trekker in het 16m niet overhalen. Daarbij moest Melissant ook waakzaam zijn op snelle counters en ging een paar keer door het oog van de naald. Halverwege toch loon na werken, Jan tikte de bal binnen, nadat DVV09 verdediging elkaar in de weg liep: 2-3. Melissant drong aan maar had niet de rust en de kracht om door te drukken. DVV09 kwam in de slotfase nog op 2-4 na balverlies in de verdediging van Melissant, hiermee was het verzet ook meteen gebroken…de teleurstelling werd gelukkig snel weg gedronken en gezongen in de 3e helft...