MELISSANT 1 WINT BIJ OHVV 1

31 mei 2022 17:00

OHVV 1 - Melissant 1 1 - 2

Met goede moed, na de overwinning op Zwartewaal, komt v.v. Melissant aan op het sportpark van OHVV. Na een leuke sfeervolle opkomst, begonnen de spelers aan de wedstrijd.

Gelijk al na het eerste fluitsignaal van de heer van Eersel was daar de kans voor OHVV gelukkig raakte keeper Roy Hobbel dit slecht afgewerkte schot van Thomas van Dort. In de 32e minuut kwam daar de 0-1 door een heerlijke goal van Nino Wielaard, tot woede van de tegenstander. Zij vonden dat er vooraf een overtreding was gemaakt door onze aanvoerder. De 0–1 stond op echter op het scorebord. Na een overtreding van Melissant volgde er een vrije trap, deze werd door Thomas van Dort met zijn hand binnen getikt. Ook dit vond de scheidsrechter geen overtreding. In de 42e minuut klonk daar het antwoord van v.v. Melissant, Rens Vlietland scoorde op de zelfde wijze als tegen NTVV, met een grote boog over de keeper heen. Met een 1-2 ruststand gingen de spelers de kleedkamer in.

In de 2e helft kreeg vooral OHVV veel kansen maar Keeper Roy hobbel wist vrijwel alles weg te tikken. En nu juist op dat moment, in de 90e minuut +3 tikte Hobbel er 1 prachtig uit de kruising en de overwinning was voor V.V. Melissant. Aangekomen in de kleedkamer, kwam daar Lievia de barvrouw van OHVV, zij had een kratje bier bij en een schaal friet, heel veel dank daarvoor!

Door: Robbie Mijnders (de vlagger)