MELISSANT 35+1 HARD ONDERUIT BIJ SHO 35+1

5 februari 2023 20:00

SHO 35+1 - Melissant 35+1 8 - 2

De veteranen van Melissant zijn in de nieuwe 2e klasse al tegen grote nederlaag aangelopen. Met 16 spelers op papier en 2 toeschouwers reisden we vol goede moed af naar Oud-Beijerland.

Wat de eindstand niet doet vermoeden, Melissant ging flitsend van start en al na 1 min werd er gescoord door Matthijs, die op rechts doorstoomde, 0-1. Melissant ging door en Arnold kreeg nog een schotkans. Even later was het wel raak, Jan werd diep gestuurd en schoof binnen, 0-2. Na een half uur had Frits de kans op de 0-3, maar zijn schot met links ging net naast. Hierna deed de kater van Frits hem de das om en moest gewisseld worden. SHO bracht ook wat snellere spelers in het veld en dat was te merken, het werd drukker voor de neus van keeper Richard die nog veel kon pareren, maar wel 2 keer moest vissen voor de rust: 2-2.

Na de rust moest aanvoerder Ad al gelijk na 1 min gewisseld worden, dit was het keerpunt van de wedstrijd, en dat er nog wat meer fittere en snellere spelers in kwamen bij SHO ook wel… SHO kreeg veel kansen en liep uiteindelijk uit naar 8-2. Keeper Richard kon nog veel goals voorkomen bij 1 op 1 situaties. Melissant kreeg ook wat kleinere kansjes, Jan op de lat en tegen de paal, schoten van Henk en Leo in de ballenvanger, maar gescoord werd er niet meer. Gelukkig konden we in de 3e helft wel weer scoren🍺.

Volgende week zaterdag komt Zwartewaal 35+1 op bezoek.