MELISSANT 35+1 VERLIEST BIJ HELLEVOETSLUIS 35+1

4 oktober 2023 19:30

Hellevoetsluis 35+1 - Melissant 35+1 4 - 0

De veteranen van Melissant 35+1 hebben eindelijk weer een balletje kunnen trappen. In de eerste wedstrijd van dit seizoen had het helaas weinig in te brengen in en bij Hellevoetsluis. De ploeg van inspirerend-voetballend-leider Ad Buijs ging kansloos met 4-0 ten onder.

In het begin lag het tempo laag en zo konden beide teams wat aftasten. De eerste kansen waren voor de thuisploeg maar Johan hield zijn doel nog schoon. Melissant kon daarentegen geen grote kansen creëren en de aanvallen strandde vaak bloedeloos. Hellevoetsluis kwam op voorsprong nadat de spits dwars door de verdediging liep. Voor de rust werd het ook nog 2-0.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Eenrichtingsverkeer richting het doel van Johan. Melissant had hun handen vol aan het tegenhouden, maar kon niet voorkomen dat er nog 2 doelpunten vielen. In de spaarzame uitvalmomenten waren er nog kansjes voor Leo en Coen, maar een eretreffer zat er niet in. Moegestreden was de sfeer na afloop er niet minder om en kon in het zonnetje de 3e helft beginnen.

Aanstaande zaterdag komt Hekelingen 35+1 op bezoek.