MELISSANT 35+1 TOONT VEERKRACHT TEGEN HEKELINGEN 35+1

8 oktober 2023 16:00

Melissant 35+1 - Hekelingen 35+1 4 - 4
Wedstrijdbalsponsor: PONRIJ BV

De veteranen van Melissant hebben thuis een zwaarbevochten punt gepakt tegen een beter Hekelingen. Met nog een half uur te spelen en een 1-4 achterstand, kwam Melissant nog terug tot 4-4.

Melissant stond in het begin gelijk met de rug tegen de muur en had de grootste moeite met de snelle buitenspelers, maar kon het doel nog schoonhouden. Uit de eerste de beste aanval van Melissant werd wel gelijk gescoord, Henk kwam goed door over links en legde de bal panklaar voor good old Adje Buijs: 1-0. Henk had ook de 2-0 op de schoen maar de keeper redde. Hierna werd het bij Melissant slordiger en kon Hekelingen in de omschakeling gevaarlijk worden. Een voorzetje waar keeper Johan een beetje onderdoor ging werd bij de 2e paal ingetikt: 1-1. Even later een penalty: 1-2. En nog voor de rust een slalom van de snelle buitenspeler: 1-3.

In de rust een donderspeech van Ad en hier moest men weer moed uit zien te verzamelen voor de 2e helft.

Na de rust toch weer eenrichtingsverkeer richting de verdediging en Johan en deze wisten nog veel aanvallen te dwarsbomen maar de 1-4 kon niet uitblijven. Hekelingen nam gas terug en werd nonchalanter, hierdoor ging Melissant in de snelle tegenaanvallen uiterst effectief te werk. Vinnie werd diep gestuurd door Henk, slalomde de 16 in en schoot binnen: 2-4. Melissant rook bloed en bracht 'verse' kracht erin in de vorm van Roy voor de moegestreden Toni. Even later Coen over de rechterkant, legde de bal panklaar voor Vinnie: 3-4. Vlak voor tijd stormde Henk (met bijna kramp) weer door over de rechterkant, bediende Roy randje 16 en hij schoot ‘vlammend’ binnen: 4-4. Hekelingen probeerde het wel maar de verdediging, Johan en de lat waren steeds een sta-in-de-weg. Zo kon het puntje gevierd worden in de 3e helft (dat gebeurt ook zonder punten trouwens😉)

Volgende week is Melissant 35+1 vrij. Zaterdag 21 oktober komt Rozenburg 35+1 op bezoek.