MELISSANT 35+1 WINT RUIM VAN ROZENBURG 35+1

22 oktober 2023 15:45

Melissant 35+1 - Rozenburg 35+1 9 - 0
Wedstrijdbalsponsor: Tieleman Keukens

De veteranen van Melissant hebben de eerste overwinning van het seizoen behaald. Rozenburg 35+1 werd met grote cijfers huiswaarts gestuurd. Melissant kon beschikken over een brede selectie, maar zag Toni in de warming-up uitvallen, een aderlating voor de ploeg…

Desondanks begon Melissant goed en fel aan de wedstrijd en zag deze arbeid omgezet worden in een reeks van grote kansen maar deze waren nog niet besteed aan Pietertje, Jan en Ad. De uitstekende keeper van Rozenburg 35+1 was vaak een sta-in-de-weg. Toch kon de treffer niet uitblijven en Pietertje ramde de 1-0 binnen. De gemiste kansen regen ging maar door voor Jan, Pietertje en Ad. Gelukkig kon Pietertje wel nog voor de rust een keer het net vinden: 2-0. Hierna werd Melissant wat slordiger in de opbouw en kon Rozenburg 35+1 wat speldenprikjes uitdelen, maar Jacco hield zijn doel schoon.

Na de rust werden de ruimtes groter en kon Melissant gevaarlijk over de flanken doorkomen. Martijn en Leo zagen hun inzet nog naast gaan of gekeerd door de keeper. Even later kopte Pietertje de 3-0 hard binnen. Rozenburg kreeg nog een grote kans en Jacco moest zich nog strekken en duwde de bal nog bovenkant lat uit het doel. Goed druk zetten van Chris resulteerde in een doeltreffende klutsbal: 4-0. Hierna was het verzet van Rozenburg definitief gebroken. Een voorzet van Henk (zonder kramp) werd binnengetikt door Pietertje: 5-0. Sebas kreeg de bal op de 11m, slalomde om de verdedigers, maar schoot op de paal. De rebound werd dan weer ingetikt door Pietertje: 6-0. Jan en 2x Leo zorgde voor de 9-0 eindstand. Na het laatste fluitsignaal werd de 3e helft weer ingeluid.

Volgende week zaterdag komt Fortuna Be Quick 35+1 op bezoek.