Facebook Toestaan Niet toestaan

MELISSANT 35+1 VERLIEST IN 1E HELFT VAN OVV 35+1

8 december 2023 12:30

OVV 35+1 - Melissant 35+1 4 - 0

De oudjes zijn op een frisse woensdagavond op het half bevroren nepgras bij OVV 35+1 tegen een 4-0 nederlaag aangelopen. Hierdoor zakt Melissant 35+1 naar de een-na-laatste plaats in de 2e klasse...

Er ging bij Melissant 35+1 in de eerste helft maar weinig goed. Baltempo laag en de beweging zonder bal was nog minder... het veld was te groot en de linies werden herhaaldelijk overlopen door de bal vastere spelers van OVV 35+1. Daartegenover waren er maar spaarzame momenten waarbij Melissant kon denken aan een doelpunt. Uiteindelijk werd een 4-0 ruststand bereikt.

In de rust even een moment van bezinning, wat wisselingen en een peptalk. Dat zorgde in ieder geval voor meer beleving. OVV moest 10 minuten met een man minder beginnen (gele kaart) en Melissant zette gelijk de druk naar voren toe. Dit leverde veel hachelijke momenten in de 16m op. Schoten van Vinnie en Roy troffen telkens maar geen doel. Leo was nog het dichtstbij met een bal op de paal. Melissant bleef aandringen en OVV ging hoofdzakelijk de voorsprong verdedigen. Er was veel inzet in de 2e helft maar een doelpunt bleef helaas uit… Op basis van de 2e helft kan er weer hoop geput worden voor de volgende wedstrijd!