MELISSANT 35+1 SLEEPT PUNT UIT HET VUUR BIJ WFB 35+1

28 januari 2024 15:00

WFB 35+1 - Melissant 35+1 3 - 3

Doelpuntenmakers: Pieter, Henk, Leo

De veteranen hebben in een sportieve eilandderby tegen WFB een zwaarbevochten punt behaald. Drie keer kwam de ploeg van Ad Buijs op achterstand, maar telkens toonde Melissant weer veerkracht.

Melissant begon niet scherp en liet WFB op het hobbelige hoofdveld aan de bal. Dit leidde dan ook tot een snelle achterstand: 1-0. Daar bovenop moest er na klein kwartier twee keer gewisseld worden ivm blessures. Toch liet Melissant de kop niet hangen en kwam op 1-1 door kopbal Pieter uit een vrije trap Patrick S. Echt lang genieten kon men niet, want uit een corner scrimmage werd het 2-1. Melissant kon weer in de achtervolging en na een foutje bij WFB kon Henk verwoestend uithalen, en waar iedereen dacht dat de bal wel over de kantine zou vliegen, vloog de bal hard tegen de touwen: 2-2. Een schot van Patrick S werd nog stijlvol gepakt door de keeper van WFB. Vlak voor rust moest Melissant weer een tegengoal slikken, een prachtige bal in kruising liet keeper Roy kansloos: 3-2.

De 2e helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Pieter was dichtbij de gelijkmaker, maar zijn inzet belandde boven op de lat. Halverwege de wedstrijd dan toch loon na hard werken, Pieter werd diep gestuurd en legde de bal panklaar voor Leo: 3-3. WFB ging meer druk zetten en Melissant werd teruggedrongen. Bij Melissant was de rek er wel uit en hield zich voornamelijk bezig met verdedigen. Dit leverde weer wat hachelijke momentjes op voor het doel van Melissant, en kramp voor Henk, maar gescoord werd er gelukkig niet meer. Zo kon de 3e helft met een opgelucht hart beginnen.

Volgende week gaat Melissant op bezoek bij Rozenburg.