MELISSANT 35+1 KAN NIET STUNTEN TEGEN KOPLOPER HEKELINGEN 35+1

5 maart 2024 20:30

Hekelingen 35+1 - Melissant 35+1 7 - 1

Doelpuntenmaker: Leo Ritzema

De oudjes van Melissant zijn op het nepgras van Hekelingen tegen een ruime nederlaag aangelopen. De late aanvang, 15:30uur, zorgde voor personele problemen in de 2e helft. De starttijd kon nog met maar liefst een kwartier vervroegd worden…geen kleedkamers beschikbaar was het argument, om vervolgens diverse lege kleedkamers aan te treffen…maargoed, een winstpartij zat er nooit in.

De eerste helft probeerde Melissant wel vanachter uit op te bouwen, maar er slopen toch teveel foutjes in, waar Hekelingen al snel dankbaar gebruik van maakte: 1-0. Melissant kon na een kwartier iets terug doen, perfecte corner van Arnold, panklaar op het hoofdje van Leo: 1-1. Hierna was Melissant weer net steeds iets te slordig waardoor Hekelingen steeds in de omschakeling gevaarlijk kon worden: 2-1. Melissant probeerde weer de aansluiting te vinden, maar schoten van Vinnie en Leo troffen geen doel. Hekelingen daarentegen wel en liep uit naar 1-4.

In de rust veel wisselingen, spelers die weg moesten en daarbij nog 2 uitvallers door blessures…zodat Melissant met 10 man verder moest. Hierdoor moest Melissant zich beperken tot verdedigen…eindstand 7-1. In de 3e helft werd het verdriet verwerkt en op naar de volgende wedstrijd. Volgende week komt OVV 35+1 op bezoek in Melissant.