MELISSANT VR1 WINT INHAALDUEL VAN SSS VR3

27 maart 2024 20:15

Melissant VR1 - SSS VR3 2 - 0

Doelpuntenmakers: Deborah, Amy

Na de overwinning van afgelopen zaterdag mochten we vanavond weer aan de bak. Begonnen goed aan de wedstrijd speelde goed samen en werkten als team. Vanuit de aanval over rechts gaf Amy een mooie bal voor en Deborah maakte hem af 1-0. Rust volgde en na een positieve coaching gingen we de 2e helft in. Na wat omzetting creëren we veel mogelijkheden. Wat resulteerde in een prachtige pass op Amy en ze schoot hem keurig in de verre hoek 2-0. Hebben verdiend gewonnen na hard werken. Nu uitrusten en op naar een gezellig trainingskamp vrijdag⚽️🥳🎉🧡🖤