Melissant 1 zegeviert bij OSV Oud-Beijerland 1

11 maart 2017 22:15

Oud-Beijerland 1 - Melissant 1 1 - 2

Melissant 1 heeft zaterdag verrassend weten te winnen op het kunstgrasveld bij Oud-Beijerland 1. Tegen de nummer 2 in de competitie werd met 1-2 gewonnen door 2 doelpunten van Stefan Breederveld. Oud-Beijerland kwam na een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar uit een vlijmscherpe counter net voor rust kon Stefan Breederveld op aangeven van Frits Melissant de keeper omspelen en beheerst de gelijkmaker binnentikken.

Na de rust was het balbezit voor Oud-Beijerland en probeerde naarstig de 3 punten op eigen terrein te houden. Echter een kwartier voor tijd kon wederom Stefan Breederveld genadeloos binnenschieten, dit keer op aangeven van de 15-jarige Rens Vlietland. Oud-Beijerland zette in het laatste kwartier extra druk naar voren toe, maar kon geen gelijkmaker meer produceren. De ploeg van trainer Ozkan Dabak heeft hard en collectief gewerkt en kon de overwinning uiteindelijk over de streep trekken.