Melissant VE1 wint uit bij DVV09 VE1

25 november 2017 21:00

De ‘oudjes’ van Melissant hebben in de derby tegen DVV09 VE1 met 1-5 gewonnen. Onder leiding van aanvoerder Ad Buijs werd er veel druk uitgeoefend op de verdediging van DVV09 VE1. Na een mooie aanval op links stormde de linksback Leonard mee naar voren en tikte de bal beheerst binnen. Net voor rust was het weer een aanval vanaf links, maar nu was het Vincent die de bal onder de keeper door het doel intikte.

Na de rust kwam de wedstrijd iets meer in balans, maar de grootste kansen bleven voor Melissant VE1. De 0-3 kwam uit een prachtige trap van Vincent. De bal belandde precies in de rechterkruising...helaas zijn hier geen beelden van... (voor Kelderklasse). Even later schoof wederom Vincent de bal in het doel: 0-4. DVV09 VE1 ging meer naar voren voetballen en kreeg enkele kansen, maar kwam niet verder dan 1 goal. Patrick bepaalde vanaf 11 meter de eindstand op 1-5.

Volgende week gaat Melissant VE1 op bezoek bij NSVV VE1.