Melissant VE1 strijdend ten onder tegen SHO VE1

10 december 2017 10:45

De veteranen van Melissant zijn tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Tegen de koploper SHO VE1 werd verloren met 0-1. De ‘oudjes’ mochten dit keer op veld 1, maar op een ietwat hobbelige ondergrond was het lastig om lekker te combineren (of het was de ‘druk’ van veld 1).

In de eerste helft ging het gelijk op maar de meeste kansen waren voor Melissant VE1. Uit een voorzet van Leon kon Eelco de bal niet op doel krijgen en eindigde in de ballenvanger. Even later was het Vincent met een mooie kopbal, maar de keeper had een even mooi antwoord. De grootste kans was weer voor Eelco die de bal uit een corner op de onderkant lat kopte. SHO VE1 was daarentegen gevaarlijk via de counter. Met veel voetballende spelers kon snel de zestien van Melissant VE1 bereikt worden. De grootste kans van SHO VE1 was voor de spits die 1 op 1 kwam met keeper Richard, maar de aanvaller schoot voorlangs.

De tweede helft speelde zich met name af op het middenveld. De kansen waren schaars, maar SHO VE1 wist toch een gaatje te vinden in de hechte verdediging van Melissant VE1 en schoot de bal hard en hoog in het doel.

Helaas kan Melissant VE1 geen aansluiting vinden bij de ‘winterkampioen’ SHO VE1 in de 3e klasse 5, maar blijft op een toch verdienstelijke 2e plaats staan. De mannen van aanvoerder Ad Buijs kunnen nu uitrusten in de winterstop en zullen in januari 2018 de competitie hervatten.