Melissant 1 wint ‘burenruzie’ bij DVV’09 1

8 april 2018 17:45

DVV'09 1 - Melissant 1 0 - 1

Onder zonnige omstandigheden en voor veel publiek heeft Melissant 1 vanmiddag de ‘burenruzie’ met DVV’09 afgesloten met een 0-1 overwinning.

Door een eigen doelpunt na een kwartier spelen kwam het gehavende team van Özkan Dabak ietwat gelukkig op voorsprong. DVV probeerde daarna aan te dringen maar verder dan één kans en wat afstandsschoten kwam de titelkandidaat niet. Doordat Melissant in de tweede helft twee dotten van kansen miste, bleef het spannend tot de laatste minuut. Met uiterste krachtinspanning en tomeloze inzet werd de overwinning over de streep getrokken. Toen arbiter Slieker, die de derbysfeer goed aanvoelde, na 8 minuten blessuretijd affloot was de ontlading groot. Hulde voor deze teamprestatie!