Melissant VE1 wint inhaalduel van Binnenmaas VE1

17 april 2018 23:00

De veteranen van vv Melissant hebben thuis een gemakkelijke 6-0 overwinning behaald tegen laagvlieger Binnenmaas VE1.

Op een heerlijke zomervoetbalavond had Melissant VE1 de hele wedstrijd het overwicht, maar was in het de eerste helft heel slordig met geboden kansen. Ad Buijs, Leo Ritzema, Leon Mijnders en Leonard van Bruinisse kregen de bal maar niet in het netje en belandde echter vaker in de sloot of over de Noorddijk. Desondanks kon er met een 2-0 voorsprong gerust door goals van Leon Mijnders en Patrick Stolk.

Na de rust werd er keihard ingegrepen door aanvoerder Ad Buijs en dat wierp zijn vruchten af. Met 4 assist van Vincent Versaevel kon Melissant VE1 eindelijk afstand nemen van Binnenmaas VE1. Drie daarvan waren voorzetten op spits Leo Ritzema, die met een loepzuivere hattrick weer op stoom raakt na z’n enkelblessure. Leon Mijnders maakte de laatste goal door de bal schitterend over de keeper te stiften.

Zaterdag 21 april aanstaande gaat Melissant VE1 op bezoek bij Rijnmond Hoogvliet Sport VE2.