Melissant VE1 onderuit tegen WFB VE1

28 april 2018 22:45

De veteranen van vv Melissant zijn thuis weer tegen een nederlaag aangelopen. Tegen de nr 5 van de competitie WFB VE1 werd met 2-3 verloren.

De eerste helft ging het spel redelijk gelijk op met kansen over en weer. Melissant VE1 kwam op een 1-0 voorsprong door een afstandsschot van 25 meter van Patrick Stolk waarbij de bal via de onderkant lat in het netje vloog. Hierna kreeg WFB VE1 een serie aan grote kansen waarvan er 1 werd benut: 1-1. Door vroeg storen in de opbouw van WFB VE1 kon Melissant VE1 enkele kansen creƫren. Een schot van Patrick Stolk raakte de paal en de rebound van Rob Bekker voor leeg doel belandde in de ballenvanger. Even later was het wel raak, Leo Ritzema nam de hoge bal perfect aan en tikte de bal via de keeper binnen: 2-1.

In de 2e helft werd WFB VE1 steeds beter en kreeg de overhand op het middenveld. Melissant VE1 kon daar weinig meer tegenover zetten. Door 2 afstandsschoten vanaf het 16 metergebied kon WFB VE1 de score uiteindelijk ombuigen: 2-3.

Volgende week gaat Melissant VE1 op bezoek bij NSVV VE1.