Melissant MO13-1 te laat op stoom tegen Rotterdam United MO13-1

9 september 2018 10:15

Het meisjes-elftal van Melissant is thuis tegen een nederlaag aangelopen in het bekertoernooi. Rotterdam United MO13-1 was met 2-3 te sterk. Melissant MO13-1 begon goed en kreeg een aantal kansjes. Hieruit kon echter niet gescoord worden. Naarmate de 1e helft vorderde werd Rotterdam United MO13-1 sterker. Het 16-meter gebied van Melissant MO13-1 werd steeds vaker omsingeld en tegendoelpunten konden dan ook niet uitblijven: 0-2 ruststand.

Na de rust ging Melissant MO13-1 met meer inzet naar voren voetballen. Echter kreeg men door een snelle counter nog een tegendoelpunt te verwerken: 0-3. Hierna golfde het spel heen en weer, maar kreeg Melissant wel meer kansen. Een afstandsschot vanaf ruim 20 meter van de jarige aanvoerster Deborah vd Spaan zorgde voor de aansluitingstreffer. Melissant MO13-1 ging op zoek naar meer en kwam vlak voor tijd door Luna de Willigen op 2-3. Moegestreden kan de ploeg in de laatste minuten geen gelijkmaker meer forceren.

Volgende week gaat Melissant MO13-1 op bezoek bij koploper van de bekerpoule, Blijdorp MO13-1.