Melissant VE1 verliest bij Binnenmaas VE1

23 september 2018 11:30

De veteranen zijn de competitie met een nederlaag begonnen. Onder kletsnatte herfstomstandigheden, maar op een prima bespeelbare grasmat was Binnenmaas VE1 met 4-3 te sterk.

De selectie van Melissant VE1 was enigszins gehavend en moest noodgedwongen terugvallen op het 2e en kreeg twee ‘vlugge’ spelers mee. Melissant VE1 begon voortvarend met een kadootje, die uitgepakt werd door Leo Ritzema: 0-1. Hierna ging het spel op en neer, maar kreeg Binnenmaas VE1 wel de grootste kansen. De druk op de verdediging van Melissant VE1 nam alsmaar toe en moest uiteindelijk voor de rust 4x bezwijken: 4-1.

Na de rust rechtte Melissant VE1 de rug (auw) en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Binnenmaas VE1 kon het tempo van 1e helft niet volhouden, waardoor Melissant VE1 meer ruimte kreeg om aan te vallen. Hieruit kwamen diverse halve kansen. Halverwege de 2e helft kwam dan eindelijk een treffer, Toni Verhoeven nam deze voor zijn rekening. Melissant VE1 drong aan en kreeg kansen via Leo Ritzema en Toni Verhoeven. Pas tegen het einde van de wedstrijd kwam Melissant op 3-4 door een benutte penalty van Leo Ritzema. De laatste kans kwam uit een vrije van Eelco Versaevel, maar de bal ging via een verdediger en de buitenkant paal naast de goal. Helaas was er verder geen tijd meer over voor een gelijkmaker.

Volgende week zaterdag 29 september komt WFB VE1 op bezoek.