Melissant JO17-1 hard onderuit tegen Stellendam JO17-1

30 september 2018 13:45

Melissant JO17-1 - Stellendam JO17-1 0 - 6

Melissant JO17-1 is afgelopen zaterdag in de eiland-derby tegen Stellendam JO17-1 tegen een flinke nederlaag aangelopen. De ploeg van Jan-Kees Mijnders en Kees Nagtegaal was op eigen veld niet opgewassen tegen het effectiever spelende Stellendam JO17-1.

In de eerste helft waren de beste kansen dan ook voor Stellendam JO17-1. Eerst kon keeper Niels 1 op 1 met de spits nog knap redden, door de bal over te tikken. Maar even later kwam Stellendam JO17-1 toch verdient op voorsprong: 0-1. Melissant JO17-1 kwam niet verder dan een paar afstandsschoten vanuit de 2e lijn.

In de tweede helft kwam er meer werklust in het spel van Melissant JO17-1. Dit resulteerde niet in mooi voetbal, maar wel in kansen. Zo werd al na 1 minuut in de tweede helft de paal geraakt. Even later raakte Ahmed ook nog de lat, maar de gelijkmaker bleef uit. Stellendam JO17-1 kon daarentegen wel scoren uit 1 van de vele uitbraken: 0-2. Ook hierna kreeg Melissant JO17-1 nog wel kansen, maar de bal kon uit de prima voorzetten van Mees en Jorian niet in het netje worden gelegd. Het spelbeeld verviel hierna van collectief naar individueel en het middenveld werd te vaak overgeslagen met lange ballen, waardoor ook de vermoeidheid een rol ging spelen. Stellendam JO17-1 maakte hier dankbaar gebruik van en liep binnen 15 minuten uit naar 0-6 voorsprong.

Volgende week zaterdag gaat Melissant JO17-1 op bezoek bij De Jonge Spartaan JO17-2