Melissant VE1 langs Rozenburg VE2

19 januari 2019 20:00

De veteranen van Melissant zijn goed begonnen aan de 2e seizoenshelft door met 2-4 bij Rozenburg VE2 te winnen. 75 minuten was Melissant VE1 heer en meester. In het laatste kwartier kon Rozenburg VE2 nog iets terug doen.

Melissant VE1 ging gelijk in de aanval. Dat resulteerde in een aantal kansjes. Na een minuut of 10 was het wel raak. Good old Ad Buijs dook de bal koppend binnen uit een corner van Vincent Versaevel. Even later was het weer Ad Buijs die de voorsprong nu verdubbelde. Uit een schot van Vincent Versaevel, die richting de cornervlag ging, kon de aanvoerder nog net met zijn been er tegen aan glijden: 0-2. Dit was tevens de ruststand.

Bij aanvang 2e helft hetzelfde spelbeeld. Melissant VE1 ging op zoek naar meer goals en die kwamen er ook. Ditmaal beide gescoord door Leon Mijnders. De eerste uit een schot vanaf 16 meter na een splijtende pass van Martijn Kers. De tweede nadat de hele verdediging werd gedold en Leon simpel kon binnentikken: 0-4. Hierna ging het gas eraf bij Melissant VE1 en kon Rozenburg VE2 zelfs nog terugkomen tot 2-4. Dat dit alles veel energie heeft gekost bleek wel aan de krampgevalletjes. Eerst bij DJ aan de kuit na een verdedigde actie. En tegen het einde ook bij Eelco Versaevel, waar na halve omhaal de kramp in allebei de kuiten schoot...tegelijkertijd... Beide konden de wedstrijd gelukkig nog uitspelen, waarin verder niet meer werd gescoord.

Volgende week zaterdag speelt Melissant VE1 weer tegen Rozenburg VE2, maar dan op het eigen veld.