Melissant VE1 thuis nipt langs Rozenburg VE2

5 mei 2019 15:00

Melissant VE1 - Rozenburg VE2 3 - 2

De veteranen van Melissant hebben thuis een zwaarbevochten 3-2 overwinning behaald op Rozenburg VE2. De ploeg van aanvoerder Ad Buijs speelde een draak van een wedstrijd waarin heel veel mis ging.

Ondanks dit kwam Melissant VE1 toch nog op een ruime 3-0 voorsprong. Eerst was het een mislukte voorzet van Eelco op Ad, maar de keeper verkeek zich totaal op de bal en werkte deze in eigen doel: 1-0. Even later stoomde Martijn op over rechts en ramde de bal laag in de verre hoek: 0-2. Daarna was het weer Martijn die over rechts doorbrak en de bal panklaar legde voor spits Ad, die de bal over de doellijn heen frommelde: 3-0. Hierna ging het al bedenkelijke niveau nog verder omlaag en kon Rozenburg VE2 nog voor de rust iets terugdoen: 1-3.

Na de rust werd het spelbeeld niet veel beter, Rozenburg VE2 nam meer het initiatief en Melissant VE1 moest met man en macht tegenhouden. In de slotfase bracht Rozenburg VE2 de stand naar 3-2, maar verder werd er niet meer gescoord. Met deze overwinning behoudt Melissant VE1 zicht op koploper WFB VE1.

Volgende week gaat Melissant VE1 op bezoek bij Goudswaardse Boys VE1.