Melissant VE1 komt tekort tegen NSVV VE1

29 september 2019 12:00

Melissant VE1 - NSVV VE1 3 - 6

De veteranen van Melissant zijn er niet in geslaagd de bittere smaak van vorige week (op het veld) weg te spoelen. Op eigen veld was NSVV VE1 met 3-6 te sterk voor de oranjehemden.

De formule van Ad & Leo kon als snel de prullenbak in, want na 45 seconden keek Melissant VE1 tegen een 0-1 achterstand aan. Rechtsback Conrad bleek toch te geblesseerd te zijn (of geblesseerd geraakt door het 1e fluitsignaal...), en liet de linksbuiten te vrij. Uit corner hierna nam NSVV VE1 de voorsprong. Hierna ging Melissant VE1 gelukkig voetballend op zoek naar de gelijkmaker en Martijn Kers kon de 1-1 binnenschieten in de korte hoek. Ad Buijs maakte hierna de 2-1 (met een luchtje van buitenspel...) en weer Martijn Kers met de 3-1. NSVV VE1 maakte gelijk erna weer 3-2 en vlak voor rust had het de kans op de gelijkmaker, maar keeper Richard pareerde het schot vanaf 5 meter katachtig uit het doel.

De inspanningen van de 1e helft eisten in de 2e helft zijn tol. De ruimtes tussen de linies werden groter en het veld ‘te lang’. NSVV VE1 maakte hier dankbaar gebruik van en liep uiteindelijk uit naar een 3-6 voorsprong. Melissant VE1 had wel veel balbezit maar te weinig stootkracht in de 16 meter. Patrick Stolk was het dichtst bij een treffer, maar de bal ging rakelings voorlangs. Het spelbeeld van de 1e helft gaf gelukkig weer wat perspectief voor de rest van de competitie en de 3e helft was ook als vanouds gezellig.

Volgende week zaterdag gaat Melissant VE1 op bezoek bij PKC’85 VE4.