5e plek voor Melissant bij Champions League 2019

1 januari 2020 13:00

Melissant 1 is bij het jaarlijkse De Vogel Champions League zaalvoetbaltoernooi in De Staver op een nette 5e eindplaats in het totaal klassement geƫindigd.

Op de tweede dag van de Finalepoule werd nog met 2-0 verloren van latere winnaar WFB en gelijkgespeeld tegen Den Bommel (0-0) en runner-up Herkingen (2-2). Daarmee werd de 5e plaats in de Finalepoule bereikt.

In de finalewedstrijd om de 5/6 plek tegen Den Bommel hield Melissant stand met 0-0 en won na strafschoppen. Hiermee werd de 5e plaats van de totaal 13 deelnemende teams definitief veilig gesteld.