Facebook Toestaan Niet toestaan

Melissant VE1 houdt DVV’09 VE1 op gelijkspel

2 februari 2020 13:30

De veteranen van Melissant hebben op eigen veld de nummer twee DVV’09 VE1 op de brilstand 0-0 gehouden. Het was voor aanvoerder Ad Buijs weer ff puzzelen na een aantal afmeldingen. Zo was bv keeper Richard ziek en nam alleskunner (maar licht geblesseerde) Leon Mijnders plaats onder de lat.

Melissant VE1 probeerde van achteruit op te bouwen, maar door een hobbelig veld en de snelle en sterke centrale middenvelders/verdedigers van DVV’09 VE1 kwam het maar moeizaam bij de goal van de tegenstander. Alleen langs de zijkanten was er wel ruimte, alleen met de voorzetten werd verder geen gevaar gesticht. Spits Ad werd na verkeerde terugspeelbal door de keeper gevloerd. Uit de vrije trap die hieruit volgde van Eelco kon de keeper de bal uit de verre hoek tikken. DVV’09 VE1 was dichtbij een doelpunt maar de spits schoot vanaf 5m naast de goal.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, voornamelijk afgespeeld op het middenveld. Melissant VE1 kon weinig echte kansen meer creëren en DVV’09 VE1 had wel een lichte overhand op het middenveld, maar kreeg ook geen uitgespeelde kansen meer. De verdedigers en stand-in keeper Leon Mijnders hielden prima de ‘nul’. Na 90 minuten verloste arbiter Mulder iedereen uit hun lijden door af te fluiten.

Volgende week zaterdag gaat Melissant VE1 op bezoek bij NSVV VE2.