Melissant VE1 hard onderuit bij NSVV VE2

9 februari 2020 17:30

NSVV VE2 - Melissant VE1 4 - 1

De veteranen van Melissant zijn in Numansdorp tegen een ruime nederlaag aangelopen. NSVV VE2 was met 4-1 te sterk voor de oranjehemden. Gelukkig ging de 3e helft wel beter...

Melissant VE1 begon te rustig aan de wedstrijd met een veel te laag baltempo en onnodig balverlies. NSVV VE2 kon daarentegen in de counter er gelijk snel en effectief uitkomen: 1-0. Melissant VE1 probeerde het wel maar stuitte steeds op het centrale blok van NSVV VE2. Na geklungel in de verdediging komt NSVV VE2 zelfs op 2-0. Melissant VE1 deed wat terug met een goal van Vinnie: 2-1. Maar voor de rust was weer een vlijmscherpe counter...3-1.

Na de rust moest Melissant VE1 op zoek naar de aansluitingstreffers, maar kon maar geen gaatje vinden in de hechte verdediging van NSVV VE2. Lat, bal van de lijn, over/naast, hands, keeper, geblokt door verdedigers...maar gescoord werd er niet. NSVV VE2 deed dat nog wel: 4-1. Een offday voor de mannen onder leiding van aanvoerder Ad Buys, dus snel vergeten...

...en dat was gelukkig al heel snel, want in de 3e helft kon er weer gelachen worden met een biertje en muziek. Ook in de kantine ging men daarmee verder en maakten de ‘oudjes’ er samen met de aanwezigen er nog een feestje van! (NSVV bedankt voor de gastvrijheid!)

De komende 3 weken is Melissant VE1 vrij. Zaterdag 7 maart wordt de competitie hervat thuis tegen PKC’85 VE4.